BLONDE.ANGEL

6,00 27,00 

VÄRVI INTENSIIVISTAV HOOLDUS BLONDIDELE

Hooldav palsam, mida kasutatakse blondeeritud, toonitud ja hallide juuste niisutamiseks, läike taastamiseks ja värskendamiseks. BLONDE.ANGEL sisaldab värvi intensiivistajaid, optilisi valgendeid, looduslikke pehmendajaid, keratiini aminohappeid ja õieekstrakte. Blondidele ja hallidele juustele.

Tootekood: - Kategooriad: ,

Lisage sensatsioonilist läiget, värskendades ja tervendades messingivärvi ja kollakaks muutunud blonde ja halle toone KEVIN. MUPRHY BLONDE sarjaga, mis sisaldab juukseid taastavat optiliste helendajate, lavendli ja jojoba seemneõli segu.

Kaunite ja säravate blondide toonide säilimise saladus seisneb hooles ja armastuses nende kiharate eesthoolitsemisel. Meie BLONDE sari on spetsiaalselt välja töötatud juukseid toitma ning eemaldama blondidest ja hallidest toonidest soojad ja kollased toonid.

Neutraliseerige soovimatuid toone ning taastage tuhmunud blondide toonide optimaalne seisund ja läige. BLONDE. ANGEL ravib ning niisutab blondeeritud, triibutatud ja halle juukseid, muutes blondid kiharad taas vetruvaks ning kaotades soojad ja kollased toonid.

OMADUSED & EELISED:

  • Intensiivistab blondide ja hallide juuste värvi
  • Rikkaliku koostisega, võitlemaks soovimatute toonide vastu
  • Aitab taastada läike ja sära
  • Muudab soojemaid alatoone külmaks
  • Kaitseb värvi
  • Sulfaadi-, parabeeni- ja julmustevaba

 

KASUTAMINE

KANNA JUUSTELE. LASE IMENDUDA. LOPUTA.

Kanna pestud juustele ning lase 1-2 minutit mõjuda; seejärel loputa. Saamaks parimad juukseid taastavad tulemused, kasuta pärast juuste pesemist BLONDE.ANGEL.WASH’iga ning osana BLONDE sarjast.

 

KASULIKUD KOOSTISAINED

Teada-tuntud juuksetervisele kasulikke vitamiine ja antioksüdante tulvil päevalilleseemne-ekstrakt aitab ära hoida värvi mahakulumist juustest, samal ajal juukseid niisutades.

Juukseid niisutav ja taastav looduslik antioksüdant oliiviõliekstrakt soodustab läiget ja elastsust ning on tulvil biotiini ja niatsiini ning A- ja E-vitamiine.

Vahemereriikides laialdaselt kasutatav lavendliekstrakt annab ühe õrnima loodusliku lõhna, mis on tuntud oma rahustavate ja vaigistavate omaduste poolest.

Jojoba seemneõli niisutab juukseid, rahustades samas nii juukseid kui peanahka.

Oomega-3 rasvhapperikas ja toitev Brasiilia pähkli seemneõli aitab võidelda lendlevate juuksekarvade vastu ning võib taltsutada sõnakuulmatuid lokke, vähendades samas juuste katkemist.

Linaseemneõli toetab naturaalset läiget ning sisaldab juuksetervise säilitamiseks hädavajalikke rasvhappeid.

Water (Aqua) (Eau), Glycerin, Cetyl Alcohol, Behentrimonium Chloride, Dimethicone, Stearyl Alcohol, Cyclopentasiloxane, Tocopherol, Ascorbyl Palmitate, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Extract, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil*, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil, Bertholletia Excelsa Seed Oil, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Mangifera Indica (Mango) Seed Butter, Astrocaryum Murumuru Seed Butter, Linum Usitatissimum (Linseed) Seed Oil, Aleurites Moluccanus Seed Oil, Isopropyl Alcohol, Butylene Glycol, Dimethicone PEG- 8 Meadowfoamate, Trimethylsiloxyamodimethicone, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Propylene Glycol Dicaprylate/Dicaprate, PPG-3 Benzyl Ether Myristate, PPG-1 Trideceth-6, C11-15 Pareth-7, C12-16 Pareth-9, Trideceth- 12, Polyquaternium-37, Benzophenone-4, Tetrasodium EDTA, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Citric Acid, Fragrance (Parfum), Limonene, Linalool, Red 33 (CI 17200), Ext. Violet 2 (CI 60730)

*Certified Organic

Suurus

40ml, 250ml

Shopping Cart