BLONDE.ANGEL.WASH

6,00 27,00 

VÄRVI INTENSIIVISTAV ŠAMPOON BLONDIDELE JUUSTELE

Lavendlit sisaldav värvitõhustav šampoon sobib kõikide toonidega kreemjast plaatinani ning taastab tuhmunud värvid optiliste helendajate abil, muutes elutu ja tuhmunud juuksevärvi taas läikivaks ja säravaks. 

Tootekood: - Kategooriad: ,

Lisage sensatsioonilist läiget, värskendades ja tervendades messingivärvi ja kollakaks muutunud blonde ja halle toone KEVIN. MUPRHY BLONDE sarjaga, mis sisaldab juukseid taastavat optiliste helendajate, lavendli ja jojoba seemneõli segu.

Kaunite ja säravate blondide toonide säilimise saladus seisneb hooles ja armastuses nende kiharate eesthoolitsemisel. Meie BLONDE sari on spetsiaalselt välja töötatud juukseid toitma ning eemaldama blondidest ja hallidest toonidest soojad ja kollased toonid. 

Lavendlit sisaldav värvi tõhustav šampoon sobib kõikide toonidega kreemjast plaatinani ning taastab tuhmunud värvid optiliste helendajate abil, muutes elutu ja tuhmunud juuksevärvi taas läikivaks ja säravaks.

OMADUSED & EELISED:

  • Intensiivistab blondide ja hallide juuste värvi
  • Rikkaliku koostisega, võitlemaks soovimatute toonide vastu
  • Aitab taastada läike ja sära
  • Muudab soojad alatoonid külmemaks
  • Kaitseb värvi
  • Sulfaadi-, parabeeni- ja julmustevaba

 

KASUTAMINE

PESE. LOPUTA. KORDA

Kanna märgadele juustele ning peanahale. Loputa BLONDE.ANGEL’iga. Sobib igapäevaseks kasutamiseks ning kasutamiseks osana meie BLONDE sarjast..

 

KASULIKUD KOOSTISAINED

Oluliste rasvhapete rikas murumuru-seemnevõi pärineb Brasiilias ja kogu Amazonase vihmametsas kasvavalt Astrocaryum murumuru puult. Teadaolevalt taastab või elastsust, on kasutusel vananemisvastases nahahoolduses ning aitab juustes üliolulist niiskust säilitada.

Sheavõi niisutab kuivi või kahjustatud juukseid juurtest otsteni ning aitab juuste ilu taastada, pakkudes kaitset keskkonnastressorite, kuivuse ja rabeduse eest. See kiiresti imenduv looduslikult kasulik või aitab juukseid ja peanahka taasniisutada kutiikuleid ummistamata.

Oma taastavate omaduste poolest tuntud mangoseemnevõi aitab taastada ja säilitada juuste loomuliku niiskustasakaalu, samas juukseid ja peanahka rahustades ja toites.

Jojoba seemneõli niisutab juukseid, rahustades samas nii juukseid kui peanahka.

Teada-tuntud juuksetervisele kasulikke vitamiine ja antioksüdante tulvil päevalilleseemne-ekstrakt aitab ära hoida värvi mahakulumist juustest, samal ajal juukseid niisutades.

Water (Aqua) (Eau), Sodium Cocoyl Isethionate, Sodium C14-16 Olefin Sulfonate, Cocamidopropyl Betaine, Ammonium Chloride, Glycerin, Fragrance (Parfum), Glycol Distearate, Tocopherol, Ascorbyl Palmitate, Lavandula Angustifolia (Lavender) Flower Extract*, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil*, Mangifera Indica (Mango) Fruit Extract, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Extract, Quillaja Saponaria Bark Extract, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter, Mangifera Indica (Mango) Seed Butter, Astrocaryum Murumuru Seed Butter, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Linum Usitatissimum (Linseed) Seed Oil, Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil, Aleurites Moluccanus Seed Oil, Keratin Amino Acids, Hydrolyzed Corn Starch, Butylene Glycol, PEG-8, Dimethicone PEG-8 Meadowfoamate, Trimethylsiloxyamodimethicone, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Palmitoyl Myristyl Serinate, Sodium Polyacrylate, Silicone Quaternium-18, C11-15 Pareth-7, C12-16 Pareth-9, Trideceth-6, Trideceth-12, PEG-120 Methyl Glucose Dioleate, PEG-8/SMDI Copolymer, Benzophenone-4, Phosphoric Acid, Disodium EDTA, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Sodium Benzoate, Citric Acid, Sodium Hydroxide, Limonene, Linalool, Geraniol, Ext. Violet 2 (CI 60730)

*Certified Organic

Suurus

40ml, 250ml

Shopping Cart