HYDRATE-ME.WASH

6,00 27,00 

KAKADU PLOOMI SISALDAV NIISUTAV ŠAMPOON VÄRVITUD JUUSTELE

HYDRATE-ME.WASH on siluv ja niisutav šampoon normaalsetele ja kuivadele juustele.
Antioksüdantidest tulvil koostisega šampoon aitab taastada kuivade juuste tervisliku sära ning sobib ideaalselt loomulikult kuivadele juustele, mis puutuvad kokku karmide ja kuivade ilmastikutingimustega.

Tootekood: - Kategooriad: ,

KEVIN.MURPHY HYDRATE sari sisaldab Kakadu ploomi, kuut ülikasulikku puuviljaekstrakti Austraaliast, toitvat sheavõid ja niiskust taastavaid vitamiine ning tagab hädavajaliku ja kaalutu niisutuse, taastamaks kuivade kahjustatud juuste ilu.

Kasutades HYDRATE sarja kõiki tooteid
– HYDRATE-ME.WASH, RINSE ja MASQUE taastate juuste hädavajaliku niiskuse ning kuivad, rabedad juuksed saavad taas kosutust. Nii nagu peab niisutama keha, on vaja niisutada ka juukseid ning see trio tagab kauni tulemuse iga kord.

OMADUSED & EELISED

  • Antioksüdantiderikas koostis lisab kaalutu niisutuse
  • Niisutab ja annab läiget
  • Aitab juukseid siluda ning muudab need siidpehmeks
  • Sisaldab rohkelt vitamiine ja toitvaid õlisid
  • Sobib ideaalselt normaalsetele kuni kuivadele juustele
  • Sulfaadi-, parabeeni- ja julmustevaba

 

KASUTAMINE

PESE. LOPUTA. KORDA

Kanna märgadele juustele ning masseeri õrnalt juustesse ja peanahale. Seejärel kanna juustele HYDRATE-ME.RINSE palsam, hoia 1-2 minutit ja loputa. Sobib igapäevaseks kasutamiseks

 

KASULIKUD KOOSTISAINED

Austraalia põhjaosas kasvav Kakadu ploom on kõigist teadaolevatest taimedest suurima loodusliku C-vitamiini sisaldusega. Aitab juuksepinda siluda, lukustades juustesse hädavajalikku niiskust.

Antioksüdant A-vitamiin silub juuksetüve pealispinda ja aitab suurendada elastsust.

Tõhus antioksüdant C-vitamiin on looduslik juuksetugevdaja.

Sheavõi niisutab kuivi või kahjustatud juukseid juurtest otsteni ning aitab juuste ilu taastada, pakkudes kaitset keskkonnastressorite, kuivuse ja rabeduse eest. See kiiresti imenduv looduslikult kasulik või aitab juukseid ja peanahka taasniisutada kutiikuleid ummistamata.

Antioksüdantiderikas looduslik vitamiinide allikas bergamotiekstrakt aitab tasakaalustada juukseid ja peanahka.

Rohkesti oomega-6 rasvhappeid sisaldav kuningakepiõli niisutab juukseid ja aitab neid pehmemaks muuta. Selle koostises olevad fosfolipiidid on ülihead vee sidujad.

Water (Aqua) (Eau), Sodium Cocoyl Isethionate, Disodium Laureth Sulfosuccinate, Cocamide MIPA, Cocamidopropyl Hydroxysultaine, Glycol Distearate, Glycerin, Retinyl Palmitate, Ascorbic Acid, Panthenol, Tocopherol, Biotin, Ascorbyl Palmitate, Tocopheryl Acetate, Pyridoxine HCl, Citrus Aurantium Bergamia (Bergamot) Fruit Extract, Terminalia Ferdinandiana Fruit Extract, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Oenothera Biennis (Evening Primrose) Oil, Arctium Lappa Root Extract, Centella Asiatica Extract, Undaria Pinnatifida Extract, Rosa Canina Fruit Oil, Jojoba Esters, Hydrolyzed Milk Protein, Butylene Glycol, Propanediol, Cetrimonium Chloride, Amodimethicone, Silicone Quaternium-18, Quaternium-95, Sodium Methyl Cocoyl Taurate, Sodium Lauryl Sulfoacetate, Trideceth-6, Trideceth-12, Polysorbate 20, Polyquaternium-10, Phenoxyethanol, Chlorphenesin, Sorbic Acid, Benzoic Acid, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Fragrance (Parfum), Limonene, Benzyl Benzoate, Benzyl Alcohol

Suurus

40ml, 250ml, 500ml

Shopping Cart