UN.TANGLED

9,00 28,00 

JUUSTESSE JÄETAV PALSAM TOIDAB JA PARANDAB KAMMITAVUST

Enam ei ole vaja pisarsilmil pusasid peast kiskuda – las UN.TANGLED teeb kogu raske töö. Meie juustessejäetava palsami koostises on keerukas segu toitvatest Austraalia puuviljaekstraktidest, mis harutavad lahti pusad, tugevdavad juukseid ja taastavad läike. Lisatud kuumakaitse ennetab soengu tegemisel tekkida võivad kahjustused.

Tootekood: - Kategooriad: ,

KEVIN.MURPHY HYDRATE sari sisaldab Kakadu ploomi, kuut ülikasulikku puuviljaekstrakti Austraaliast, toitvat sheavõid ja niiskust taastavaid vitamiine ning tagab hädavajaliku ja kaalutu niisutuse, taastamaks kuivade kahjustatud juuste ilu.

OMADUSED & EELISED

  • Sisaldab ainulaadset Austraalia puuviljaekstraktide segu
  • Parandab kammitavust
  • Aitab taastada ja säilitada juuste õige niiskustasakaalu
  • Annab kuumakaitse temperatuuril kuni 93°C
  • Sobib kõikidele juuksetüüpidele
  • Sulfaadi-, parabeeni- ja julmustevaba

 

KASUTAMINE

RAPUTA. PIHUSTA. KAMMI PUSAD LAHTI.

Pihusta märgadele juustele, kammi õrnalt läbi ning jäta juustesse.

 

KASULIKUD KOOSTISAINED

Kuue ülikasuliku Austraalia puuvilja ekstrakti (kõrbelaim, Austraalia laim, Illawarra ploom, kaaviarilaim,
Burdekini ploom ja Kakadu ploom) hoolikalt selekteeritud koostisained valiti tänu nende vettsiduvatele omadustele ja vastupanuvõimele karmidele kliimatingimustele.

Antioksüdante ja vitamiine tulvil bambuseekstrakt on ka mineraalaineterikas toiteallikas ning juuksetervise jaoks võtmetähendusega koostisaine.

Austraalia põlismaine Tasmaania pipra lehe ekstrakt omab rahustavat ja kaitsvat toimet peanahale.Veel üks Austraalia põlismaine taim, aniismürt tõhustab sära, tugevdab juukseid ja muudab need elastsemaks.

Täis antioksüdantseid A-, C- ja E-vitamiine ning tuntud oma kasulike vananemisvastaste omaduste poolest, aitab Austraalia hibiskuse õis võidelda oksüdatsiooni vastu ning soodustab juuste tervendamist nii seest- kui väljastpoolt.

Piimhape on abiks juuksepinna lõdvestamisel ja silumisel.

Water (Aqua) (Eau), Alcohol Denat., Cyclopentasiloxane, Cetearyl Alcohol, Panthenol, Bambusa Vulgaris Extract, Hibiscus Sabdariffa Flower Extract, Citrus Glauca Fruit Extract, Terminalia Ferdinandiana Fruit Extract, Anetholea Anisata Leaf Extract, Tasmannia Lanceolata Leaf Extract, Lactic Acid, Acacia Victoriae Fruit Extract, Santalum Acuminatum Fruit Extract, Citrus Reticulata (Tangerine) Peel Oil, Glycerin, Hydrolyzed Wool, Isopropyl Alcohol, Butylene Glycol, Behentrimonium Chloride, Cetrimonium Chloride, Amodimethicone, Hydrogenated Castor Oil/Sebacic Acid Copolymer, Polyquaternium-11, Sodium Laneth-40 Maleate/Styrene Sulfonate Copolymer, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Chlorphenesin, Sorbic Acid, Benzoic Acid, Fragrance (Parfum), Limonene, Benzyl Benzoate, Citronellol, Linalool

Suurus

40ml, 150ml

Shopping Cart