EVER.THICKEN

34,00 

+ Free Shipping

KUUMUSEGA AKTIVEERUV TIHENDAV SOENGU PIKENDAJA

Kuumusega aktiveeruv kergekaaluline sprei, mis loob tihedamad ja täidlasemad juuksed föönisoengule. Lukustab niiskuse, et tulemus oleks kauakestev.

Kategooriad: ,

Tulemuslik perekond toodetest, mis ainult ei suurenda föönisoengu kogemust, vaid ka selle pikaajalisust.

Kuumusega aktiveeruv kergekaaluline sprei, mis loob tihedamad ja täidlasemad juuksed föönisoengule. Lukustab niiskuse, et tulemus oleks kauakestev.

Polümeerahelad ning puuvillavõrse segu aitavad luua märgatavalt ja tuntavalt paksemad ja täidlasemad juuksed. Kõikide EVER toodete puhul aitab niiskuskindlus hoida föönisoengu kauakestvana.

EELISED:

  • Kahuvaba
  • Niiskuskindel
  • Lisab tihedust
  • Vähendab föönitamise aega
  • Suflaadivaba
  • Parabeenivaba
  • Julmusevaba

KASUTAMINE

RAPUTA. PIHUSTA. VIIMISTLE.

Kanna pestud rätikukuivadesse juustesse. Jaga juuksed osadeks ning pihusta rikkalikult. Föönita igat osa vabalt valitud harjaga, et aktiveerida siluv tehnoloogia ning kauakestev soeng. Võid kasutada ka muid kuumtöötlusvahendeid, et soengut täiustada.

 

KASULIKUD KOOSTISAINED 

Polümeerahelad
Kuumusega aktiveeruvad polümeerid jaotuvad ühtlaselt juuksevõllile, et lukustada niiskus, kohevus ja soeng.

Puuvilla võrse segu
Orgaanilise puuvilla ja hernevõrse ekstrakti segu annab retsepti, mis aitab luua juustele tihedust. Orgaaniline puuvill sisaldab suures koguses linoleenhapet, E-vitamiini ja muid antioksüdante. Hernevõrse ekstraktis on rikkalikult mitmesuguseid toitaineteid nagu biotiin ja L-arginiin, samuti taimsete metaboliitide, näiteks isoflavoonide, allikas. See orgaanilise puuvilla- ja hernevõrse ekstrakti kompleks aitab toote koostisel toetada juuste tihedust suurema sära, tugevuse ja volüümiga.

Suurus1

150ml

Shopping Cart