YOUNG.AGAIN.MASQUE

9,00 35,00 

KÄOKULDA JA AHVILEIVAPUU SEEMNEÕLI SISALDAV TAASTAV JA PEHMENDAV MASK

Maskis sisalduv taastav segu aminohapetest, eeterlikest õlidest ja rikkalikest niisutajatest aitab taastada ning taaselustada kuivade, kahjustatud ja habraste juuste läiget ja sära.

Tootekood: - Kategooriad: ,

KEVIN.MURPHY REJUVENATE sari aitab taastada vananevate, kahjustatud juuste volüümi ja liikuvuse ahvileivapuu-, käokulla-, lootusõie- ja orhideeekstraktide segu abil, mida toetab eeterlike õlide ja aminohapete toitev kompleks.

Meie REJUVENATE sarja osadena on YOUNG.AGAIN.WASH, RINSE, OIL, MASQUE ja DRY CONDITIONER koos kasutatuna hädavajalikud, et võidelda kahjustatud juustega. Hormonaalsed muutused, elustiili muutused – juuste seisundit võivad kahjulikult mõjutada väga mitmed muudatused… Parim viis edumaa saavutamiseks vananemise ees on varajane alustamine! Meie REJUVENATE sari toidab ja turgutab juukseid, võideldes samas hetkekahjustustega ning aidates ennetada tulevasi kahjustusi.

Toitev ja taastav, koduskasutatav hooldav MASQUE meie REJUVENATE sarjast. YOUNG.AGAIN.MASQUE toidab ja hooldab juukseid ja peanahka sügavuti, andes juustele noorusliku volüümi ja liikuvuse. Maskis sisalduv taastav segu aminohapetest, eeterlikest õlidest ja rikkalikest niisutajatest aitab taastada ning taaselustada kuivade, kahjustatud ja habraste juuste läiget ja sära.

OMADUSED & EELISED

  • Antioksüdantiderikas segu aitab juukseid taastada ja turgutada
  • Juukseid sügavuti hooldav palsam niisutab juukseid ja aitab juukseid pehmendada
  • Teada-tuntud noorendavad koostisained aitavad taastada nooruslikuma välimuse
  • Annab juustele sära ja läiget
  • Sobib ideaalselt kuivadele, kahjustatud ja habrastele juustele
  • Sulfaadi-, parabeeni- ja julmustevaba

 

KASUTAMINE

KANNA JUUSTELE. LASE IMENDUDA. LOPUTA

Kanna pestud juustele, masseeri juustesse ja peanahale ning lase mõjuda 5-10 minutit; seejärel loputa. Saamaks parimad noorendavad tulemused, kasuta pärast juuste pesemist YOUNG AGAIN.WASH’iga ja osana meie REJUVENATE sarjast. Tulemuste kinnitamiseks kasuta juuksehoolduse lõpetuseks YOUNG.AGAIN.RINSE ’i.

 

KASULIKUD KOOSTISAINED

Ülirahustavate pehmendavate omaduste poolest tuntud lootosõieekstrakt annab juustele pehme ja nõtke tunde.

Teadaolevalt karmimaidki kliimaolusid taluva orhideeõie ekstrakt on tulvil toitvaid valke, mis aitavad juukseid taastada ja tugevdada, niisutades sama intensiivselt ning muutes juuksed pehmeks ja elastseks.

Antioksüdante ja vitamiine tulvil bambusekstrakt on ka mineraalaineterikas toiteallikas ning juuksetervisele võtmetähendusega koostisaine.

Toitvat head-paremat täis Aafrikast pärit „supertoit“ ahvileivapuu seemneõli aitab taastada kahjustatud juukseid, muudab need tugevamaks ja niisutab, muutes juuksed lihtsamini käsitletavaks ning pehmemaks.

Kõiki kaheksat aminohapet sisaldav hüdrolüüsitud kinoa seondub juuksetüvega ning tagab üliolulise niisutuse ja sügavtaastuse. Aitab tekitada kaitsekihi ning suurendab läiget.

Korsika saare pärismaise taime käokulla ekstrakt on tuntud oma noorendavate omaduste poolest. Lisaks kasulikele rahustavatele omadustele aitab ekstrakt ka juukseid tugevdada

Water (Aqua) (Eau), Cetearyl Alcohol, Cyclopentasiloxane, Polysorbate 60, Behentrimonium Chloride, Panthenyl Hydroxypropyl Steardimonium Chloride, Trimethylsiloxyamodimethicone, Panthenol, Tocopherol, Ascorbic Acid, Bambusa Vulgaris Extract, Helichrysum Italicum Extract, Nelumbo Nucifera Flower Extract, Orchis Mascula Flower Extract, Adansonia Digitata Seed Oil, Hydrolyzed Quinoa, Cocodimonium Hydroxypropyl Hydrolyzed Rice Protein, Glutamic Acid, Tyrosine, Arginine, Aspartic Acid, Glycine, Alanine, Serine, Valine, Proline, Threonine, Isoleucine, Phenylalanine, Histidine, Methionine, Leucine, Sodium PCA, Lecithin, Asparagine, Cysteine, Glutamine, Tryptophan, Lysine, Sodium Lactate, PCA, Silk Amino Acids, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Camellia Sinensis Leaf Extract, Lycium Barbarum Fruit Extract, Centella Asiatica Extract, Mangifera Indica (Mango) Seed Butter, Glycine Soja (Soybean) Oil, Glycerin, Jojoba Alcohol, Jojoba Esters, Hydrolyzed Keratin, Dicaprylyl Carbonate, Cetrimonium Chloride, Amodimethicone, Palmitoyl Tripeptide-5, Magnesium Aspartate, Zinc Gluconate, Copper Gluconate, Isopropyl Jojobate, C11-15 Pareth-7, C12-15 Pareth-9, Lauryl Glucoside, Trideceth-12, Stearamidopropyl Dimethylamine, Polyquaternium- 37, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Polysilicone-15, Tetrasodium Glutamate Diacetate, BHT, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Chlorphenesin, Sorbic Acid, Benzoic Acid, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Citric Acid, Fragrance (Parfum), Linalool, Limonene, Benzyl Alcohol

*Certified Organic

Suurus

40ml, 200ml

Shopping Cart