SMOOTH.AGAIN.WASH

6,00 27,00 

SILENDAV ŠAMPOON PAKSUDELE KARMIDELE JUUSTELE

Siluv šampoon paksudele, säbrulistele juustele. Monoiõlid siluvad ja kaitsevad juukseid, samal ajal muudab juuksed pehmemaks ning puhastab õrnalt. Murumuru-seemnevõi jätab juustesse kaalutu kaitsva kihi, suurendab elastsust ja annab läiget. Päevalilleseemneekstrakt niisutab juukseid, muutes juuksepinna siledamaks, säravamaks ja tugevamaks.

Tootekood: - Kategooriad: ,

KEVIN.MURPHY SMOOTH sari pehmendab silub ja aitab võidelda lendlevate juuksekarvade vastu, viimistlemaks pakse, karme ja mittehallatavaid juukseid toitva cupuacu-seemnete, kakao ja murumuru- või, taastava monoiõli, toitva ahvileivapuu seemneõli ja orhidee-ekstrakti seguga.

Taltsuta sõnakuulmatuid kiharaid ning võitle lendlevate juuksekarvade vastu meie just selleks otstarbeks välja töötatud silendava šampooniga SMOOTH.AGAIN.WASH. See toode toidab ja viimistleb pakse, karme ja sõnakuulmatuid juukseid, muutes juuksed pehmeks ning andes tugevamatoimelise, siledama ja läikivama viimistluse.

OMADUSED & EELISED:

  • Kasulike õlide ja võide rikkalik segu
  • Aitab juukseid toita ja kaitsta
  • Juuksed tunduvad ja ka näevad välja pehmed ja siledad.
  • Aitab lendlevaid juuksekarvu siluda ja kontrollida
  • Sobib ideaalselt paksudele, karmidele ja sõnakuulmatutele juustele
  • Sulfaadi-, parabeeni- ja julmustevaba

 

KASUTAMINE

PESE. LOPUTA. KORDA

Kanna märgadele juustele ning peanahale. Loputa SMOOTH.AGAIN RINSE’IGA. Sobib igapäevaseks kasutamiseks ja osana meie SMOOTH sarjast.

 

KASULIKUD KOOSTISAINED

Tahiti gardeenialillest ammutatud püha aroomiõli monoiõli annab juustele läiget ja pehmust ning aitab juukseid parandada ja taastada.

Juuste tervisele kasulike vitamiinide ja antioksüdantiderikas päevalilleseemneekstrakt kaitseb juuksevärvi tuhmumise eest, niisutades samal ajal juukseid.

Oluliste rasvhapete rikas murumuru-seemnevõi pärineb Brasiilias ja kogu Amazonase vihmametsas kasvavalt murumurupuult. Teadaolevalt taastab see elastsust, on kasutusel vananemisvastases nahahoolduses ning aitab juustes üliolulist niiskust säilitada.

Vahemeremaade kosmeetikas juba sajandeid kasutatud oliiviõli imiteerib juuste loomulikke tervislikke õlisid ning kaitseb juukseid kuumuse ja soengutegemisest tulenevate kahjustuste eest.

Water (Aqua) (Eau), Sodium Lauroyl Methyl Isethionate, Sodium C14-16 Olefin, Sulfonate, Cocamidopropyl Betaine, Glycerin, Glycol Distearate, Tocopherol, Gardenia Taitensis Flower Extract, Laurdimonium Hydroxypropyl Hydrolyzed Keratin, Keratin Amino Acids, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Extract, Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter , Mangifera Indica (Mango) Seed Butter, Astrocaryum Murumuru Seed Butter, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Mauritia Flexuosa Fruit Oil, Aleurites Moluccanus Seed Oil, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Linum Usitatissimum (Linseed) Seed Oil, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Palmitoyl Myristyl Serinate, Dimethicone PEG- 8 Meadowfoamate, PEG-120 Methyl Glucose Dioleate, Trimethylsiloxyamodimethicone, PEG-8, C11-15 Pareth-7, Trideceth-12, C12-16 Pareth-9, PEG-8/SMDI Copolymer, Sodium Polyacrylate, Butylene Glycol, Benzophenone-4, Disodium EDTA, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Citric Acid, Benzisothiazolinone, Fragrance (Parfum), Limonene, Citronellol, Linalool

Suurus

40ml, 250ml

Shopping Cart