FREE.HOLD

10,00 29,00 

KESKMISE HOIDVUSEGA VIIMISTLUSKREEM

Paindliku hoidvusega viimistluskreem loomuliku läikega. Sisaldab bergamoti- ja vanilliessentsi, sobib kõikidele juuksetüüpidele.

Tootekood: - Kategooriad: ,

Vormi, hoia paigas, loo ja kontrolli, kasutades KEVIN.MURPHY STYLE/CONTROL sarja tõhusalt toimivate koostistega tooteid, mis on tulvil looduslikku päritolu luuderohtu, rohelist teed ja bambuseekstrakte.

Tundke end VABALT, tekitades just niipalju HOIDVUST, kui soovite, kasutades meie keskmise hoidvusega viimistluskreemi FREE.HOLD. See kreem muudab juuksed loomulikult säravaks ning annab neile paindliku hoidvuse, toites juukseid kasulike antioksüdantide ja eeterlike õlidega, muutes juuksed terveks ja andes neile hoolitsetud välimuse.

FREE.HOLD on tõhusatoimeline osa meie STYLE/CONTROL sarjast tänu oma ainulaadsele tekstuurile ja juukseid fikseerivatele omadustele. Lisasime karnubavaha mitte ainult paksuse lisamiseks, vaid ka seetõttu, et selle vaha sulamistemperatuur on kõrge – nii püsib soengu vorm kaua ka kuumas päikesevalguses! Kandke natukene toodet pikkadele “sakilistele” vormidele, loomaks tekstuuri ja püsivat eraldatust. 

OMADUSED & EELISED:

  • Keskmise tugevuse ja paindliku hoidvusega
  • Lisab loomulikku läiget
  • Muudab juuksed näivalt tihedamaks
  • Niisutab juukseid ja peanahka
  • Annab läikiva viimistluse
  • Sobib kõikidele juuksetüüpidele
  • Sulfaadi-, parabeeni- ja julmustevaba

 

KASUTAMINE

KANNA JUUSTESSE. TÖÖTLE. SÄTI SOENGUSSE

Kanna FREE.HOLD kuivadesse või niisketesse juustesse.

 

KASULIKUD KOOSTISAINED

Tuntud juuste ja peanaha niisutaja lanoliinvaha muudab juuksed täies ulatuses pehmelt siledaks.

Karnubavaha aitab luua nähtavat tihedust ning annab juustele ka läikiva viimistluse.

Antioksüdantide ja aminohapete rikas yerba-maté on abiks juustele tihedama ilme andmisel ning lisab läiget.

Water (Aqua) (Eau), Petrolatum, Cetearyl Alcohol, Lanolin Wax (Lanolin Cera) (Cire de Lanoline), Bis- Diglyceryl Polyacyladipate-2, VP/VA Copolymer, PVP, Copernicia Cerifera (Carnauba) Wax (Cera Carnauba) (Cire de carnauba), Ozokerite, Propylene Glycol, Ceteareth-25, Diethylhexyl Maleate, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Alcohol Denat., Ilex Paraguariensis Leaf Extract, Citrus Aurantium Bergamia (Bergamot) Peel Oil, Pogostemon Cablin Oil, Hydrogenated Polydecene, Trideceth-10, PEG-10 Soy Sterol, Sodium Polyacryloyldimethyl Taurate, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Fragrance (Parfum), Evernia Furfuracea (Treemoss) Extract, Limonene, Linalool

Suurus

30g, 100g

Shopping Cart