NIGHT.RIDER

10,00 29,00 

MATI TEKSTUURI JA TUGEVA HOIDVUSEGA VAHA

Välja töötatud, et anda lühikestele või sagris juustele karmi, matti tekstuuri, aitab meie kõrgetasemeline pasta juuste katkemise vältimiseksjuustesse niiskust kinnitada ning annab neile tervema ja läikivama välimuse.

Tootekood: - Kategooriad: ,

Vormi, hoia paigas, loo ja kontrolli, kasutades KEVIN.MURPHY STYLE/CONTROL sarja tõhusalt toimivate koostistega tooteid, mis on tulvil looduslikku päritolu luuderohtu, rohelist teed ja bambuseekstrakte.

Olge valmis karmiks sõiduks meie tugevaima tõhusatoimelise vormimispastaga NIGHT.RIDER. Välja töötatud, et andalühikestele või sagris juustele karmi, matti tekstuuri, aitab meie kõrgetasemeline pasta juuste katkemise vältimiseksjuustesse niiskust kinnitada ning annab neile tervema ja läikivama välimuse.

NIGHT.RIDER’it kasutades tuleb olla kiire, sest pasta hakkab kuivama kohe juustega kokku puutudes – tegutsemiseks on umbes 90 sekundit. Et NIGHT.RIDER’ist ja kõikidest teistest meie STYLE/CONTROL sarja vormimispastadest viimast võtta lõime kergestikasutatava pakendi, kust toodet saab kätte kiiresti, tõhusalt ja kerge vaevaga – nii on piisavalt aega, et luua imelisi soenguid. 

OMADUSED & EELISED:

  • Tugev hoidvus
  • Annab karmi, mati tekstuuri
  • Aitab juustesse niiskust kinnitada
  • Soodustab juuste läiget
  • Sobib ideaalselt kõikidele juustele, kus soovitakse saavutada tekstuuri ja eraldatust
  • Sulfaadi-, parabeeni- ja julmustevaba

 

KASUTAMINE

HÕÕRU. KANNA JUUSTELE. KUIVATA

Hõõru väike kogus NIGHT.RIDER’it peopesade vahel ning kanna ühtlaselt niisketele või kuivadele juustele.

 

KASULIKUD KOOSTISAINED

Mesilaste eritatav looduslik vaha – mesilasvaha aitab luua defineeritud soenguid ning võimaldab juustevormimist ja soengusse kinnitumist. Mesilasvaha hoiab niiskuse juuste sees ning aitab ära hoida juustekatkemist.

Mandariini kooreõli aitab kutiikuli lukustada, loomaks loomulikuma välimusega läiget.

Greibi kooreõli sisaldab hulganisti C- ja E-vitamiine, mis tervendavad tõhusalt õlist nahka ja juukseid.

Water (Aqua) (Eau), Lanolin Wax (Lanolin Cera) (Cire de lanoline), Beeswax (Cera Alba) (Cire d’abeille), PVP, Lanolin Alcohol, Limonene, PEG-8 Beeswax, Propylene Glycol, Cetearyl Alcohol, Behenyl Alcohol, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Citrus Nobilis (Mandarin Orange) Peel Oil, Citrus Paradisi (Grapefruit) Peel Oil, Boronia Megastigma Flower Oil, Tridecyl Stearate, Neopentyl Glycol Dicaprylate/Dicaprate, Tridecyl Trimellitate, Hydrogenated Polydecene, Trideceth-10, Sodium Polyacryloyldimethyl Taurate, Phenoxyethanol, Benzoic Acid, Dehydroacetic Acid, Potassium Hydroxide, Fragrance (Parfum)

Suurus

30g, 100g

Shopping Cart