SUPER.GOO

29,00 

KUMJAS VORMIMISGEEL

Täis superkangelasele kohaseid omadusi, loomaks juukseid tugevasti paigas hoidev kumjas geel, mis kuivades jätab laheda loomuliku viimistluse. 

Vormi, hoia paigas, loo ja kontrolli, kasutades KEVIN.MURPHY STYLE/CONTROL sarja tõhusalt toimivate koostistega tooteid, mis on tulvil looduslikku päritolu luuderohtu, rohelist teed ja bambuseekstrakte.

On see pasta? On see geel? Ei. See on SUPER.GOO. Täis superkangelasele kohaseid omadusi, loomaks juukseid tugevasti paigas hoidev kumjas geel, mis kuivades jätab laheda loomuliku viimistluse. Superdefineeritud tekstuuri ja soengu saab luua, kasutades meie ebemeid mittetekitavat, veeslahustuvat soengu- ja vormimisgeeli, mis mitte ainult ei lisa volüümi ja tugevda hoidvust, vaid toimib ka suurepärase lokkide intensiivistajana. 

OMADUSED & EELISED:

  • Juukseid tugevalt paigas hoidev, samas paindlik kumjas geel
  • Annab laheda, loomuliku välimusega viimistluse
  • Annab juustele tekstuuri ja liikuvuse
  • Veeslahustuv
  • Sobib ideaalselt kõikide juuksetüüpide juuste tervisele
  • Sulfaadi- parabeeni- ja julmustevaba

 

KASUTAMINE

KANNA JUUSTELE. SÄTI SOENGUSSE. NAUDI PÜSIVUST

Kanna SUPER.GOO niisketele või kuivadele juustele.

 

KASULIKUD KOOSTISAINED

Rohelise tee leheekstrakti on sellemõjuvõimsate antioksüdeerivate omaduste tõttu jubasajandite vältel kõrgelt hinnatud. Ekstrakti mõjul tunduvadjuuksed elastsemad ning juustesse jääb püsima rohkem niiskust.

Antioksüdante ja vitamiine tulvil bambuseekstrakt on kamineraalaineterikas toiteallikas ning juuksetervisele võtmetähendusega koostisaine.

Water (Aqua) (Eau), Ceteareth-25, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Glycerin, Polyimide-1, Polyquaternium-55, Tocopherol, Lavandula Angustifolia (Lavender) Flower Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract, Bambusa Vulgaris Extract, Urtica Dioica (Nettle) Extract, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Caffeine, Caprylyl Glycol, Butylene Glycol, PEG- 12 Dimethicone,Oleth-3, Disodium EDTA, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Sorbic Acid, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Fragrance (Parfum), Linalool, Benzyl Salicylate, Eugenol, Citronellol, Isoeugenol

Suurus

100g

Shopping Cart