HAIR.RESORT

28,00 

BEACH LOOK’i LOOJA.

Korrapäratu beach look, mis sobib kõikidele juuksetüüpidele. Tekstuuri lisav õlivaba toode, mis annab seksika surfari välimuse ja trotsib gravitatsiooni. Kanna niisketele või kuivadele juustele ning oledki valmis minema!

Tootekood: - Kategooriad: ,

KEVIN.MURPHY mett ja tsitrusõlisid sisaldav TEXTURE sari muudab juuksed volüümikaks ja lisab tekstuuri, andes tulemuseks lõpmatult vohavad, „korratud“ rannajuuksed

Saavuta ikooniline Kevin Murphy’le iseloomulik välimus – seksikad surfarikiharad ,,korratus” rannasoengus. Kõik-ühes õlivaba tekstuuriandja ja viimistlusvahendiga HAIR.RESORT saate soengut mudida ja sasida, kuni saavuta just õige tekstuuri ja välimuse.

OMADUSED & EELISED:

  • Taaslooge Kevini ikoonilised seksikad surfarikiharad korratus rannasoengus
  • Aitab täiustada lokke ja defineerida tekstuuri
  • Tagab kauakestva supertugeva hoidvuse
  • Toimib sekunditega
  • Sobib kõikidele juuksetüüpidele
  • Sulfaadi-, parabeeni- ja julmustevaba

 

KASUTAMINE

KANNA JUUSTELE. PIGISTA. MUDI.

Kanna HAIR.RESORT niisketele või kuivadele juustele, mudi juukseid ja ongi valmis. 

 

KASULIKUD KOOSTISAINED

Greibiekstrakt sisaldab hulganisti C- ja E-vitamiine, mis ravivad tõhusalt kuivi, kahjustatud juukseid.

Askorbiinhape (C-vitamiin) ja tokoferüülatsetaat (E-vitamiin) on tulvil kasulikke antioksüdante, mis aitavad võidelda vabade radikaalide vastu, et vähendada juuste vananemist.

Glütseriin on kosutav ja taastav niisutaja, mis aitab hoida juuste niiskustaset.

Alcohol Denat., Water (Aqua) (Eau), VP/VA Copolymer, Panthenol, Wheat Amino Acids, Hydrolyzed Silk, Sodium Laneth-40 Maleate/Styrene Sulfonate Copolymer, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Peel Oil, Citrus Reticulata (Tangerine) Peel Oil, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Maltodextrin, Hydrolyzed Wheat Protein/PVP Crosspolymer, Propylene Glycol, PEG-12 Dimethicone, Polysorbate 20, Disodium EDTA, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Potassium Sorbate, Leuconostoc/Radish Root Ferment Filtrate, Fragrance (Parfum), Limonene, Benzyl Alcohol, Coumarin, Benzyl Benzoate

Suurus

40ml, 15oml

Shopping Cart