HAIR.RESORT.SPRAY

9,00 28,00 

+ Free Shipping

BEACH LOOK’i TEKSTUURISPREI

Kunagi varem ei ole olnud nii lihtne taasluua seksikate rannakiharatega kaanevälimust, kui nüüd, tänu HAIR.RESORT SPRAY’le – see on seksikas, suvesoolane superpihusti pudelis: asendamatu osa meie TEXTURE sarjast.

Tootekood: - Kategooriad: ,

KEVIN.MURPHY mett ja tsitrusõlisid sisaldav TEXTURE sari muudab juuksed volüümikaks ja lisab tekstuuri, andes tulemuseks lõpmatult vohavad, „korratud“ rannajuuksed.

Surf’s up – lained ootavad… Lase siis juustel nautida rannapäeva HAIR.RESORT.SPRAY’ga, mis on abiks Kevin Murphy iseloomulike ikooniliste seksikate rannakiharate loomisel. Värskendavad tsitruseõli pahvakud aitavad Sul surfarivälimusest viimast võtta ning sobiv lõhn läheb hästi peale nii naistele kui meestele.

OMADUSED & EELISED:

  • Ei muuda juukseid raskeks
  • Mitteaerosoolne sprei rannakiharatele
  • Soeng püsib pehme ja loomuliku välimusega
  • Sobib ideaalselt õhukestele ja pikematele juustele
  • Sulfaadi-, parabeeni- ja julmustevaba

 

KASUTAMINE

RAPUTA. PIHUSTA. KUIVATA

Pihusta kuivadele või niisketele juustele ja ongi valmis

 

KASULIKUD KOOSTISAINED

Nisu aminohapped sisaldavad toitvat segu niisutajatest, mis aitavad juuksed muuta pehmemaks ja läikivamaks.

Rikkalikult niisutav ja toitev hüdrolüüsitud siid aitab juustel näida siidpehmed ning muudab juuksed lihtsasti kammitavaks.

Tulvil antioksüdante ja vitamiine, pakub mandariini kooreõli mitte ainult kaitset keskkonnastressorite eest, vaid selle meeldiv lõhn ka stimuleerib meeli.

Tõhusatoimeline eeterlik õli aitab ka juuksed muuta intensiivselt läikivaks.

Alcohol Denat., Water (Aqua) (Eau), VP/VA Copolymer, Panthenol, Wheat Amino Acids, Hydrolyzed Silk, Sodium Laneth-40 Maleate/Styrene Sulfonate Copolymer, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Peel Oil, Citrus Reticulata (Tangerine) Peel Oil, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Maltodextrin, Hydrolyzed Wheat Protein/PVP Crosspolymer, Propylene Glycol, PEG-12 Dimethicone, Polysorbate 20, Disodium EDTA, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Potassium Sorbate, Leuconostoc/Radish Root Ferment Filtrate, Fragrance (Parfum), Limonene, Benzyl Alcohol, Coumarin, Benzyl Benzoate

Suurus

40ml, 150ml

Shopping Cart