PLUMPING.RINSE

6,00 29,00 

TIHENDAV PALSAM ÕHENEVATELE JUUSTELE

Juukseid tihendav palsam. Oleanoolhapet sisaldav Lovely Hemsleya juur toidab ja taastab tihedad ja tugevad juuksed.

Tootekood: - Kategooriad: ,

KEVIN.MURPHY THICKENING sari aitab tugevdada ja tihendada õhukesi või peenekarvalisi juukseid tänu kõrgtehnoloogilisele ripsmete taastamiseks kasutatavale tehnoloogiale ning luksuslikule riisi aminohapete ja oleanoolhappe segule, millele on lisatud ingverijuure- ja nõgeseekstraktid.

Hellita õhukesi, peenikesi või vananevaid juukseid PLUMPING.RINSE küllusliku palsamhoolitsusega. Meie luksuslik RINSE pakub juustele hädavajalikku niisutust, mida on vaja juuste paksuse taastamiseks ja volüümi saavutamiseks, andes tulemuseks samas ka taevaliku läike ja siidpehme tekstuuri.

OMADUSED & EELISED:

  • Tulvil juukseid niisutavaid asendamatuid koostisaineid
  • Aitab juukseid kaitsta ja tugevdada juurtest otsteni
  • Juuksed tunduvad paksemad, lisandub volüümi ja elastsust
  • Annab intensiivse läike ja siidja pehmuse
  • Sobib ideaalselt kõikidele juuksetüüpidele, eriti õhukestele ja vananevatele juustele
  • Sulfaadi-, parabeeni-, ja julmustevaba

 

KASUTAMINE

KANNA JUUSTELE. LASE IMENDUDA. LOPUTA.

Kanna pestud juustele ning lase mõjuda 1-2 minutit, seejärel loputa. Sobib igapäevaseks kasutamiseks ning kasutamiseks ka osana meie THICKENING sarjast. Parima tulemuse saavutamiseks kasuta pärast PLUMPING. WASH’iga pesemist ning viimaseks kasuta BODY.MASS’i.

 

KASULIKUD KOOSTISAINED

Riisi aminohapped aitavad hooldada, tugevdada ja laiendada juuksetüve diameetrit, et juuksed tunduksid paksemad ning üleüldiselt luksuslikumalt ja siidjamalt läikivad.

Sheavõi niisutab kuivi või kahjustatud juukseid juurtest otsteni ning aitab juuste ilu taastada, pakkudes kaitset keskkonnastressorite, kuivuse ja rabeduse eest. See kiiresti imenduv looduslikult kasulik või aitab juukseid ja peanahka taasniisutada kutiikuleid ummistamata.

Suurus

40ml, 250ml, 500ml

Shopping Cart