PLUMPING.WASH

6,00 29,00 

TIHENDAV ŠAMPOON ÕHENEVATELE JUUSTELE

Juukseid tihendav šampoon. Ingverijuur ja nõgeseekstraktid tugevdavad ja tihendavad õhukesi juukseid, andes juustele ja peanahale jõudu ning neid värskendades. Sulfaadi- ja parabeenivaba.

Tootekood: - Kategooriad: ,

KEVIN.MURPHY THICKENING sari aitab tugevdada ja tihendada õhukesi või peenekarvalisi juukseid tänu kõrgtehnoloogilisele ripsmete taastamiseks kasutatavale tehnoloogiale ning luksuslikule riisi aminohapete ja oleanoolhappe segule, millele on lisatud ingverijuure- ja nõgeseekstraktid.

Lisa lopsakust just sinna, kuhu vaja ja saavuta uus juuksevolüümi tase PLUMPING.WASH’iga! Šampoon on välja töötatud toitmaks iga juuksekarva juurest otsani ning õhukesed ja vananevad juuksed muutuvad uuest jõust ja energiast pakatavateks tugevamateks, täidlasemateks kiharateks.

OMADUSED & EELISED:

  • Muudab juuksed tihedamaks neid raskeks muutmata
  • Soodustab peanaha vereringet, toites samal ajal juuksefolliikuleid
  • Tekitab volüümi, tehes samal ajal juuksed pehmeks ja läikivaks
  • Sobib ideaalselt kõikidele juuksetüüpidele, eriti õhukestele ja vananevatele juustele
  • Sulfaadi-, parabeeni-, ja julmustevaba

 

KASUTAMINE

PESE. LOPUTA. KORDA

Kanna märgadele juustele ning masseeri õrnalt juustesse ja peanahale.

 

KASULIKUD KOOSTISAINED

Ingverijuure- ja nõgeseekstraktid aitavad juukseid tugevdada ja tihedamaks muuta ning peanahk saab uut elujõudu ja värskendust.

Tugevdavate omaduste poolest tuntud antioksüdandirikas oleanoolhape aitab tugevdada juuksejuuri ja võitleb folliikulite vananemise vastu.

Aaloe leheekstrakt kui asendamatuid vitamiine ja mineraale täis looduslik hooldusaine aitab taastada läike, sära ja hiilguse.

Riisivalk ja riisi aminohapped sisaldavad rohkesti ülitähtsaid toitaineid, mis on juuste parandamises hädavajalikud. Riisi aminohapped aitavad hooldada, tugevdada ja laiendada juuksetüve diameetrit. Samuti näivad juuksed paksemad ning üleüldiselt luksuslikumalt ja siidjamalt läikivad.

Antioksüdante ja vitamiine tulvil bambusekstrakt onka mineraalaineterikas toiteallikas ning juuksetervisele võtmetähendusega koostisaine.

Rikkalikult taastava ja niisutava toimega siidi aminohapped tõhustavad niisutatust ja imendavad niiskust juustesse, muutes need paindlikumaks, hallatavamaks ja pehmemaks.

Vananemisvastaste omaduste poolest tuntud akaimarjaekstrakt on saadud antioksüdandirikkast, asendamatuid vitamiine sisaldavast „superpuuviljast“, mis lisab säravat läiget.

Water (Aqua) (Eau), Sodium Methyl 2-Sulfolaurate, Sodium Cocoyl Isethionate, Cocamidopropyl Hydroxysultaine, Disodium 2-Sulfolaurate, PEG-2 Cocamide, Cocamidopropyl Betaine, PEG-150 Distearate, Panthenol, Zingiber Officinale (Ginger) Root Extract, Urtica Dioica (Nettle) Extract, Oleanolic Acid, Aesculus Hippocastanum (Horse Chestnut) Seed Extract, Euterpe Oleracea Fruit Extract, Bambusa Vulgaris Leaf/Stem Extract, Oryza Sativa (Rice) Bran Oil, Silk Amino Acids, Rice Amino Acids, Keratin Amino Acids, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Creatine, Apigenin, Biotinoyl Tripeptide-1, Lactic Acid, Zinc Picolinate, Glycerin, Isopropyl Alcohol, Butylene Glycol, Propanediol, Butyloctanol, Dicetyldimonium Chloride, Silicone Quaternium-16, Glycol Distearate, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Undeceth- 11, PEG-120 Methyl Glucose Trioleate, Steareth-4, Undeceth-5, Polyquaternium-7, Polyquaternium-10, Disodium EDTA, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Lactobacillus Ferment, Leuconostoc/Radish Root Ferment Filtrate, Iodopropynyl Butylcarbamate, Citric Acid, Fragrance (Parfum), Benzyl Benzoate, Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde, Hydroxycitronellal, Benzyl Salicylate

Suurus

40ml, 250ml, 500ml

Shopping Cart