STAYING.ALIVE

9,00 28,00 

JUUSTESSEJÄETAV HOOLDUS

Kaalutu juustesse jäetav hooldusvahend sisaldab oliiviõli ekstrakti ja kibuvitsaõli, mis sisaldavad rikkalikult antioksüdante ja kaitsevad juukseid. Mesi ja luuderohi niisutavad ja pehmendavad juukseid ning muudavad nad elastseks.

Tootekood: - Kategooriad: ,

KEVIN.MURPHY THICKENING sari aitab tugevdada ja tihendada õhukesi või peenekarvalisi juukseid tänu kõrgtehnoloogilisele ripsmete taastamiseks kasutatavale tehnoloogiale ning luksuslikule riisi aminohapete ja oleanoolhappe segule, millele on lisatud ingverijuure- ja nõgeseekstraktid.

Niivõrd palju enamat, kui samanimeline poplaul 70ndatest… STAYING.ALIVE on meie ülitulemuslik juustessejäetav õlivaba hooldus, mis aitab koheselt parandada kahjustatud või värvitud juukseid. Rikastatud siidivalkudega, et kahjustusi siluda ja parandada ning tulvil antioksüdante, toetab see kaalutu heast-paremast tulvil sprei juuste elastsust ja aitab jagu saada kuivusest, harutades samal ajal hõlpsasti lahti pusad.

OMADUSED & EELISED:

  • Aitab kutiikulit tihendada
  • Aitab võidelda lendlevate juuksekarvade vastu ja muudab juuksed siledaks
  • Lisab toitaineid ja tugevust
  • PH-tase 3,5 – 4,5
  • Sobib ideaalselt kõikidele juuksetüüpidele
  • Sulfaadi-, parabeeni- ja julmustevaba

 

KASUTAMINE

PIHUSTA. KAMMI. KUIVATA.

Kanna juustele, pihustades STAYING.ALIVE’i märgadele juustele, oota 5 – 10 sekundit ja kammi juuksed läbi. Parimate tulemuste saavutamiseks kasuta osana meie THICKENING sarjast.

 

KASULIKUD KOOSTISAINED

Looduslik C-vitamiini allikas hariliku luuderohu leheekstrakt aitab luua kaitsekihi niiskuskaotuse vastu ningtoetab läiget.

Suure takja juureekstrakt lisab juustele läiget, tugevust ja lopsakust.

Võimas islandi käokõrva ekstrakt tugevdab ja parandab juukseid.

Rikkalikult niisutav ja toitev hüdrolüüsitud siid aitab juustelnäida siidpehmed ning muudab juuksed lihtsasti kammitavaks.

Vahemereriikides juba sajandeid kosmeetikas kasutusel olevoliivi leheekstrakt on täis võimsaid antioksüdante ning annab juustele hädavajalikku niiskust.

Orgaanilise greibi ekstrakt sisaldab hulganisti C- ja E-vitamiine, mis toidavad tõhusalt kuivi, kahjustatud juukseid.

Water (Aqua) (Eau), PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Hedera Helix (Ivy) Leaf Extract, Olea Europaea (Olive) Leaf Extract, Citrus Grandis (Grapefruit) Seed Extract, Arctium Lappa Root Extract, Cetraria Islandica Extract, Rosa Canina Fruit Oil, Hydrolyzed Silk, Nasturtium Officinale Flower/Leaf Extract, Piper Nigrum (Pepper) Seed Oil, Glycerin, Cetrimonium Chloride, Amodimethicone, Trideceth-12, Sodium Laneth-40 Maleate/Styrene Sulfonate Copolymer, Phenoxyethanol, Chlorphenesin, Sorbic Acid, Benzoic Acid, Dehydroacetic Acid, Sodium Benzoate, Leuconostoc/Radish Root Ferment Filtrate, Citric Acid, Fragrance (Parfum), Benzyl Benzoate, Limonene, Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde

Suurus

40ml, 150ml

Shopping Cart